Badrumsrenovering Göteborg

Förverkligar dina byggdrömmar med kvalitet, trygghet och precision

Badrumsrenovering Göteborg Kvalitet Tillförlitlighet Hantverk

Varmt välkomna till Lödestorps Snickeri & Bygg AB! Med över 7 års erfarenhet inom byggbranschen är vi specialister på badrumsrenovering i Göteborg, och hjälper dig att förverkliga dina bygg- och renoveringsdrömmar. Vi sätter alltid våra kunder i fokus och strävar efter långsiktiga och framgångsrika samarbeten. Med oss kan du vara trygg i att arbetet utförs noggrant, säkert och med högsta kvalitet.

VILKA vi är

Lödestorps Snickeri & Bygg AB är ett byggföretag grundat av Oliver Lödes, en erfaren snickare med mer än 7 år i branschen. Vi är stolta över att erbjuda våra kunder i regionen högkvalitativa byggtjänster där trygghet och noggrannhet står i centrum. Med F-skattsedel och ett starkt engagemang för kundnöjdhet, strävar vi efter att skapa långvariga samarbeten där varje projekt får den uppmärksamhet och omsorg det förtjänar.

 

Vad vi gör

Vi på Lödestorps Snickeri & Bygg AB specialiserar oss på ett brett spektrum av bygg- och snickeritjänster. Från totalrenoveringar till mindre projekt som altanbyggen och köksrenoveringar, vi tar oss an varje uppgift med stor noggrannhet och ett öga för detaljer. Oavsett om du planerar en utbyggnation eller ett takbyte, är vårt mål alltid att leverera arbete av högsta kvalitet, som inte bara uppfyller, utan överträffar dina förväntningar.

Badrumsrenovering Göteborg

TJÄNSTER inom snickeri

Lödestorps Snickeri & Bygg AB erbjuder ett omfattande utbud av bygg- och snickeritjänster. Vi utför varje arbete med ett starkt fokus på kvalitet och effektivitet, vilket säkerställer att vi levererar resultat som håller över tid. Vi är din pålitliga partner för alla typer av byggprojekt, stora som små.

 

Lödestorps Snickeri & Bygg AB

LÖSTORP 190 , 442 93 Kareby

073-707 00 47